• Vinilos decorativos
  • Rotulacion cristales
  • Carteles publicitarios
  • Rotulos restaurantes
  • Rotulos academias
  • Rotulacion Vehículos
  • Rotulación en vinilo

Zona Imagen de Iberpress


Retolació despatx a Barcelona

Combinación de impresión con vinilo de corte

 

Sobre el mes de maig de 2015 va arrencar aquest magnífic projecte !!!!

Era un projecte realment ambiciós, atrevit, elegant i que ens feia molta il·lusió tot i el molt treball que implicava.

D'una banda, el client es va encarregar d'escollir les imatges, tant les que anaven a ser impreses i amb les que es rotularían les mampares de vidre que separen els despatxos entre si com la que seria la base per al vinil de tall.

Les impressions es farien sobre vinil glaçat i les de vinil retallat en vinil platejat mat, retolades directament a paret.

Es van fer proves amb el vinil de tall perquè no hi hagués problemes amb la pintura de la paret fins trobar el material idoni tant de color com per a la retolació.

  Després de molts retocs, reunions, esbossos, canvis d'idees, reunions, retocs, esbossos i visites, finalment aquest va ser el resultat:

Mampara de criatal rotulada con una impresión digital

En aquesta imatge es pot apreciar com el vinil de fons sobre el qual s'ha procedir a imprimir, és un vinil setinat que no enfosqueix el despatx i, a més, crea intimitat ja que no es pot veure res a través d'ell.

Aquesta impressió mesurava 1500 x 1250 mm, es va imprimir d'una sola peça i es va aplicar sencera sobre la mampara.

 La mida d'aquesta impressió digital és de 2800 x 1500 mm i es va aplicar mullant, tant la mampara divisòria com la impressió, amb aigua i sabó. Impresión sobre vinilo glas y aplicada a una mampara

 

 Vinilo de corte aplicado a pared

En aquesta última foto poden observar tres de les parts en què es va dividir la imatge original, que després de ser vectoritzades van poder tallar-se i ser aplicades com a parts independents. Contrasta el color gris fosc de la paret amb el plata mat del vinil de tall, donant aquest últim, vida al primer.

 

Si t'interessa saber com va anar tot el procés més detalladament, segueix-lo al nostre blog !!!!

 

 


Siguenos en:

Comparte


Envia un missatge

 

security image