• Vinilos decorativos
  • Rotulacion cristales
  • Carteles publicitarios
  • Rotulos restaurantes
  • Rotulos academias
  • Rotulacion Vehículos
  • Rotulación en vinilo

Zona Imagen de Iberpress


Retolació de cinemes amb impressió digital

Hem retolat amb impressió digital diversos elements d'un cinema aplicant les impressions a diferents bases totes elles molt cridaneres.

 

Aquesta cadena de cinemes ens va demanar retolar diversos dels seus elements amb impressions digitals per anunciar als seus clients una promoció. El resultat va ser aquest:

Aquesta columna és de vidre i la retolem per parts, cada costat independent dels altres. La retolació es va fer mitjançant impressió digital sobre vinil i es va aplicar directament al vidre.     Aquesta segona va ser retolada només per una cara. La apliquem amb una mica d'aigua amb sabó per facilitar la seva enquadrament i poder rectificar en cas d'error. Aquesta va ser la columna més complicada per ser rodona de 1,5 m de diàmetre i metàl·lica. Apliquem la impressió directament sobre la base en dues parts solapándolas. La dificultat va estar en que és una superfície corbada i va caldre adaptar el material a la seva forma.

Impresión digital sobre columna
Rotulación con impresión digital Rotulación en columna redonda

 

La impressió s'aplica al taulell en tres part solapades. La mesura del vinil era de 5 x 1 m i la base era de rajola llisa. El resultat va ser molt atractiu per a un punt de venda.

 

Vinilo impreso en mostrador

  

Caja rotulada con impresión digital

 A aquesta cabina de vidre se li aplica la impressió amb aigua i unes gotes de sabó per poder manipular-abans que es pegués a la superfície.

Amb una espàtula es va ajudar al vinil a adherir-se a la base i, alhora, es va eliminar l'aigua sobrant.

En estar la impressió laminada, està protegida i pot passar-se tant un drap com un paper absorvent per assecar-la sense ratllar els colors.

 

 


Siguenos en:

Comparte


Envia un missatge

 

security image