• Vinilos decorativos
  • Rotulacion cristales
  • Carteles publicitarios
  • Rotulos restaurantes

Zona Imagen de Iberpress


Vinil, des de la creació fins a la col·locació 2a part

 

I va arribar la segona part !!!!.

 

 

 

Aquestes són les eines que necessitem per folrar i retolar.

Tijeras, cutter y espátula para la rotulación

És bàsic per poder folrar i aplicar el vinil comptar amb una espàtula amb la qual adherirem, primer el paper transportador al vinil i després aquest a la superfície triada. El cúter ens serveix per tallar el vinil ja folrat i les tisores per desfer-nos del paper siliconat.

 

 

 

Un cop tenim el vinil tallat amb el plotter i pelat, el folrem amb un material adhesiu per una cara que és la que enganxarem al vinil. Aquest material es diu transportador, per que ens permet moure el vinil sense cap problema i situar-lo on volem.


En aquest cas el vinil era una @ que servia per adornar unes caixes de cartró, així que el col·loquem damunt de les mateixes i el fixem amb cinta adhesiva no molt fort perquè no trenqués el cartró quan les retirem. Com anàvem a retolar diverses caixes amb un sol vinil, amb el cúter tallem la imatge segons les línies de les caixes i així podíem fer-ho de tros en tros sense que ens molestés que les caixes es moguessin.

 

Vinilo de corte forrado

 

Un cop fixat el vinil folrat en la superfície que volem retolar,  enlairem una banda i tallem el paper siliconat que és la base on hi ha el vinil de tall, quedant-nos només amb el vinil folrat. Cal estar atents per que qualsevol partícula que s'enganxi al vinil es veurà després, un vegada aplicat.

 

Fijación del vinilo forrado Retirar el papel siliconado

Ara tenim per una banda el vinil folrat i per l'altre banda la superfície on volem aplicar-lo. Cal anar amb compte ja que si el vinil s'enganxa tant a la superfície com sobre si mateix, no podrem retolar i haurem de tornar a començar.

 

Aplicación del vinilo con la espátula Vinilo rotulado

Agafem el vinil que anem a retolar per la part superior i el tibem perquè no hi hagi arrugues. Li vam passar l'espàtula amb força, poc a poc, perquè es vagi adherint a la superfície escollida. Quan acabem amb aquesta part, procedim a fer el mateix amb l'altra meitat.

Un cop enganxat el vinil de tall, traiem amb cura i de poc en poc el paper transportador i ja tenim llest el treball.

Caja para rotular Caja rotulada con vinilo de corte e impresión digital

 

Per saber més, click aquí

http://www.zonaimagen.es/blog/65-vinilodesdelacreacionhastalacolocacionprimeraparte


Siguenos en:

Comparte


Envia un missatge